Faciliteiten

Ontbijt: alle overnachtingen zijn inclusief een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. Het ontbijt is van 08.30-10.30.

Parkeren: per kamer is er plek voor één auto op de parkplaats direct bij het hotel. Alleen personenwagens zijn welkom. Let op: autobussen, campers en minibussen kunnen niet parkeren bij het hotel.

Fietsverhuur: zin om een dagje met de fiets weg te gaan? Dat kan! De fietsen huurt u gemakkelijk bij de receptie voor een dag of uw gehele verblijf.

Strandcabine: U kunt een strandcabine uitgerust met windscherm en twee ligstoelen bij ons huren. Deze zijn telefonisch te boeken voor minimaal zeven dagen. Wilt u de strandcabine voor minder dagen boeken? Bij beschikbaarheid kan dat last minute. 

Bar: gedurende de receptie-uren kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, thee, cappuccino, bier, wijn of een van onze lekkere cocktails. Dat kan binnen in de lobby maar natuurlijk ook buiten op ons in de zongelegen terras of rustgevende tuin.

Terras: in de zongelegen terras waar u in de ochtend kunt genieten van het ontbijt en in de middag fijn kunt ontspannen. Beschikt ook over loungebanken.

Tuin: in de tuin kunt u heerlijk zitten en genieten van de rust. Later op de dag schijnt de zon op het tuingedeelte.

Wifi: Gratis wifi.

Informatiehoek: alles wat er in Domburg en omgeving te beleven is, komt uitgebreid aan bod in de informatiehoek.

Verkoopautomaat: voor een snack of drankje buiten de receptie-uren om.

Snel een vraag stellen?

Wij zijn bereikbaar via Whatsapp! We proberen zo snel mogelijkt te antwoorden.

+31 6 11481208

Dit vonden onze gasten van het verblijf

The Villa

Super hotelletje met prima kamer(s)! Heerlijk ontbijt en goede service…. Vriendelijk personeel, bij mooi weer op het terras ontbijten is super!

Annelies Kivits

We komen hier al jaren👍 Gezellig en gemoedelijke sfeer. Leuke kamers, super ontbijt en super aardige eigenaars en personeel. Tot snel weer.

Davey Linden

Super vriendelijk personeel, ontbijt super, met mooi weer kan je lekker op het zonnig terras wat te drinken nemen voor een mooie prijs

Mas MulBeek

Heerlijk relaxed hotel. Zeer vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt. Schone, nette kamers.