Omgeving

Domburg is de oudste badplaats van Zeeland en de twee na oudste kustplaats van Nederland. Al vanaf de 19e eeuw trekt het brede schone zandstrand vele badgasten aan, die genieten van de heilzame werking van het zeewater en de gezonde zeelucht. Rijen van paalhoofden staan met laagwater te schitteren op het strand om vervolgens bij hoogwater weer te verdwijnen in de golven van de zee. Van mei tot september staan de strandhuisjes te stralen aan de kustlijn van Domburg. De duinen van Domburg zijn uitgerust met banken en zitplaatsen om heerlijk weg te dromen van de eindeloze zee.

Domburg heeft een gezellig centrum vol met boetiekjes en restaurants waar je kunt genieten van het avondzonnetje op een van de vele terrassen na een mooie stranddag. In de hoofdstraat vindt elke maandag de seizoensmarkt, die vele bezoekers trekt, plaats.  

Net buiten het dorp, tussen Domburg en Oostkapelle, begint het natuurgebied de Manteling, waar je de mooiste wandelpaden door het bosgebied en de zandduinen vindt. Waan je even in de oudheid en ontdek het gebied rond kasteel Westhove, een prachtig kasteel uit de 13e eeuw met een slotgracht en een mooie kasteeltuin. In de voormalige orangerie van het kasteel is het museum Terra Maris, het museum voor natuur en landschap van Zeeland, gevestigd.

Daarnaast maak je eenvoudig een uitstapje naar de historische hoofdstad van Zeeland, Middelburg of de havenstad Vlissingen. En ook de Oosterschelde vloedkering, het Veerse Meer en natuurgebied Oranjezon zijn bezienswaardigheden die je niet wilt missen.

Er is meer dan genoeg te doen en te zien in en rondom het mooie Domburg!

Snel een vraag stellen?

Wij zijn bereikbaar via Whatsapp! We proberen zo snel mogelijkt te antwoorden.

+31 6 11481208

Dit vonden onze gasten van het verblijf

The Villa

Super hotelletje met prima kamer(s)! Heerlijk ontbijt en goede serviceā€¦. Vriendelijk personeel, bij mooi weer op het terras ontbijten is super!

Annelies Kivits

We komen hier al jarenšŸ‘ Gezellig en gemoedelijke sfeer. Leuke kamers, super ontbijt en super aardige eigenaars en personeel. Tot snel weer.

Davey Linden

Super vriendelijk personeel, ontbijt super, met mooi weer kan je lekker op het zonnig terras wat te drinken nemen voor een mooie prijs

Mas MulBeek

Heerlijk relaxed hotel. Zeer vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt. Schone, nette kamers.