Over ons

Aan de rand van de populaire badplaats Domburg bevindt zich op een mooi en rustig gelegen plekje driesterren Hotel Kijkduin. Met een aanbod van drieëntwintig kamers en studio’s in verschillende categorieën biedt het hotel voor ieder wat wils. Vanuit het hotel kunt u gemakkelijk te voet naar het gezellige en fijne centrum van Domburg. De hoofdstraat biedt vele leuke winkels, drink- en eetgelegenheden waar u natuurlijk kunt genieten van al het lekkers uit de Noordzee.

De duinen, het strand en de zee liggen op vijf minuten loopafstand van het hotel en zijn met de fiets ook zeer eenvoudig bereikbaar. De zonsondergang is er een om van weg te dromen! Vanaf Domburg loopt u ook zo het natuurgebied de Manteling in, een schilderachtig kustgebied met bossen, zandduinen en wandelpaden.

Een dagje de stad in? Met de auto bent u binnen twintig minuten bij de grachten en singels van de historische stad Middelburg en binnen vijfentwintig minuten in de havenstad Vlissingen. Een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet staat elke ochtend voor u klaar om de dag goed en vol energie te beginnen, zodat uw verblijf in het mooie Domburg er eentje wordt om nooit te vergeten!

Snel een vraag stellen?

Wij zijn bereikbaar via Whatsapp! We proberen zo snel mogelijkt te antwoorden.

+31 6 11481208

Dit vonden onze gasten van het verblijf

The Villa

Super hotelletje met prima kamer(s)! Heerlijk ontbijt en goede service…. Vriendelijk personeel, bij mooi weer op het terras ontbijten is super!

Annelies Kivits

We komen hier al jaren👍 Gezellig en gemoedelijke sfeer. Leuke kamers, super ontbijt en super aardige eigenaars en personeel. Tot snel weer.

Davey Linden

Super vriendelijk personeel, ontbijt super, met mooi weer kan je lekker op het zonnig terras wat te drinken nemen voor een mooie prijs

Mas MulBeek

Heerlijk relaxed hotel. Zeer vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt. Schone, nette kamers.