Fietsen

Hoe kun je de omgeving beter ontdekken dan met de fiets? Domburg is de perfecte uitvalbasis van talloze veilige en goed onderhouden fietsroutes door de karakteristieke dorpen, historische bezienswaardigheden en natuurgebieden. Het is genieten en ontspannen tegelijk op de fiets. De ene dag geniet je van prachtige kustroutes door de duinen van Zeeland en de andere dag fiets je via oude landweggetjes naar de omliggende pittoreske dorpen.

Na een dag fietsen, stal je de fietsen gemakkelijk in de overdekte fietsenstalling van het hotel, waar elektrische fietsen ook opgeladen kunnen worden.

Genieten van de mooie fietsroutes die Walcheren te bieden heeft, maar zelf geen fiets bij? Dat is geen probleem! Hotel Kijkduin verhuurt al fietsen vanaf €11,- per dag.

Snel een vraag stellen?

Wij zijn bereikbaar via Whatsapp! We proberen zo snel mogelijkt te antwoorden.

+31 6 11481208

Dit vonden onze gasten van het verblijf

The Villa

Super hotelletje met prima kamer(s)! Heerlijk ontbijt en goede service…. Vriendelijk personeel, bij mooi weer op het terras ontbijten is super!

Annelies Kivits

We komen hier al jaren👍 Gezellig en gemoedelijke sfeer. Leuke kamers, super ontbijt en super aardige eigenaars en personeel. Tot snel weer.

Davey Linden

Super vriendelijk personeel, ontbijt super, met mooi weer kan je lekker op het zonnig terras wat te drinken nemen voor een mooie prijs

Mas MulBeek

Heerlijk relaxed hotel. Zeer vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt. Schone, nette kamers.